Manifesto

Maak keuzes.

Maak keuzes die bij u passen. Als je student bent, heb je een doolhof van mogelijkheden om uit te kiezen. Je eerste professionele keuzes zullen sommige deuren openen en andere sluiten. Het maken van deze keuzes is niet eenvoudig. Om er zeker van te zijn dat je je niet vergist, wees helderziend over waar je van houdt en waar je goed in bent.

Wees ambitieus.

Het gaat niet om hiërarchie of salaris, het gaat erom dat je krijgt wat je echt wilt. De arbeidsmarkt zit vol met stages en banen die gewoon niet aan je verwachtingen voldoen. 8 uur per dag werken gedurende 40 jaar in dit soort jobs kan niet uw plan A zijn.

Plaats jezelf.

Duizenden studenten studeren elk jaar af met een diploma dat gelijkwaardig is aan dat van jou. Je moet je kunnen onderscheiden. Als je al weet voor welk domein je een voorkeur hebt, kan je je ervaring in dat domein geleidelijk opdoen. Of het nu gaat om een bepaalde sector of een bepaalde rol, het maakt niet uit. Het doel is om goede redenen te geven aan degenen die je iets te leren hebben in je vakgebied om je aan te werven. Dit kan enkel als je tijd investeert in je opleiding en ervaring. 

Beleef concrete ervaringen.

Je vaardigheden maken het verschil, niet je kennis. Die kan je enkel ontwikkelen als je waarde levert en concrete feedback krijgt. Daarom is het belangrijk dat je je stage zorgvuldig kiest, je zal niet de kans hebben om er tientallen te lopen. Dit zal je op het pad leiden die je wenst te nemen en hopelijk tot de carrière van je dromen.

Vraag om hulp.

We willen allemaal iets doen waar we van houden en waar we trots op kunnen zijn. We hebben TYRO in het leven geroepen. Onze missie is om je te helpen je carrière in de juiste richting te sturen. We willen je de stage of baan geven die je helpt om je ambities waar te maken. Wij zijn een rekruteringsbureau, we zijn toegewijd aan studenten en we zijn gratis. Als we voor jou van nut kunnen zijn, twijfel niet en schrijf je in.

Je hoort erbij als…

  • Jij bepaalt je carrière! Niet je ouders, niet je vrienden of je lief, jij!
  • Je wilt uit de theorie komen en leren “door te doen”.
  • Je kwam erachter dat feedback de brandstof was voor jouw leerproces

Tyro

Τυρώ / Tyrố

De naam TYRO is niet willekeurig gekozen: TYRO staat voor “beginner in learning” in oud Engels.

Daarom helpt TYRO je om je carrière in de juiste richting te sturen!

Het team van Tyro

laurent pantusa

Laurent Pantusa

Pierre Tillement

Pierre Tillement

Gaëlle Iancu

Gaëlle Iancu

Léana Caétano

Léana Caetano

Agathe Pradat

Agathe Pradat

Chiran Smedts

Chiran Smedts

Share via
Copy link
Powered by Social Snap